Ons Verhaal

Sarah en Emily reizen sinds 2013 de wereld rond, op zoek naar inspiratie om hun werelden te verrijken. Op zoek naar magie en ankers via zintuiglijke ervaringen. Vanuit The White Door gaan ze met nieuwsgierigheid en zonder te oordelen opzoek naar een lifestyle die verbindt en inspireert. Lees ons verhaal in onze biografie onderaan deze pagina.

 

De studio in Amsterdam West is het thuis van vele vormen van expressie: Een interieur design studio met een intieme workshop ruimte, een veelzijdige daglicht fotoshoot locatie, een betoverende yogastudio om hoofd en ziel te stretchen en tot rust te laten komen. Een thuis voor alles wat je happy maakt en in balans brengt.

 

De opening van de studio markeert het eind van hun hoofdstukken als freelancer en consultant in de corporate wereld en belichaamt hun eigen pad. Door hun jarenlange ervaring in de creatieve en corporate wereld samen te brengen in een ruimte, gaven ze hun vriendschap een gouden rand. De lichtovergoten ruimte en de 240 vierkante meter tellende studio vormde een liefde op het aller- allereerste gezicht. De plek waar zij konden leven en werken volgens hun eigen waarden, een lifestyle die verbindt en inspireert. Dé plek voor een concept store, yoga studio, interieur design studio en fotoshoot locatie in Amsterdam West.

 

Nieuwsgierig en wil je meer te weten komen over de eindeloze mogelijkheden? Of heb je interesse in het huren van dit ‘thuis’ voor iets specifieks? Of wil je graag meer horen over ons verhaal omdat je zelf op een kruispunt staat? Let us know! We vinden het altijd leuk om kennis maken en gaan heel graag aan de slag om al jouw custom-made event/interieur/productie-dromen uit te laten komen.

Lifestyle die verbindt en inspireert

EMILY ALLEMA

Emily realiseerde zich op 25 jarige leeftijd, op dat moment een paar maanden werkende in de corporate wereld, dat als we vrij zijn onze eigen keuzes te maken, zij ook vrij was haar eigen leven te vorm te geven. Het was de start van een reflectieve reis, waarbij zij haar nieuwsgierigheid en intuïtie (weer) als kompas liet dienen. Een kompas waardoor ze zich tot op de dag van vandaag laat leiden.

Haar pad bestond tot dat moment uit spontane ingevingen en weloverwogen keuzes. Van zitting in een jeugdgemeenteraad en een bachelor en master in economie, tot een eigen yoga practice vanaf haar 16e en een yoga teacher training in New York. Elk met zijn eigen lessen en inzichten, die allen hebben bijgedragen aan het ontstaan van The White Door Studio en welke haar filosofie hebben gevoed.

Een filosofie die ruimte creëert een moment stil te staan en je blik naar binnen te keren. Ruimte om te voelen of wat je denkt, zegt en doet in lijn is met je eigen waardes. Ruimte om te ontdekken wat klaar is om los te laten en wat uitgenodigd mag worden, om je buitenwereld een reflectie te laten zijn van je binnenwereld. Vanuit het geloof dat we allen vrij zijn om onze eigen keuzes te maken. Ingegeven door de liefde en verbinding met onszelf.

Emily is nog af en toe op de teacher mat te vinden, maar besteed haar meeste tijd aan het begeleiden van bewuste ondernemers. Zij coacht ze op de momenten dat zij door een transitie gaan. In de opstartfase bij het vertalen van een visie naar een heldere, holistische bedrijfsstuctuur, in de groeifase bij het creëren van een alomvattende strategie en het (her)structureren van bedrijfsprocessen. Hierbij zet zij haar eigen ervaring, achtergrond in economie en bewustzijns practice in, met de intentie bewuste bedrijven en ondernemers te laten groeien, om zo bij te dragen aan een door purpose gedreven economie.

SARAH DISTEL

Sarah’s carrière is best beschreven als zoektocht naar perfectie door imperfectie. Dankzij haar studie op de ‘Willem de Kooning Academy’  – waar ze zich specialiseerde in Lifestyle & Design en fotografie – leerde ze haar scherpe oog voor detail feilloos te combineren met haar artistieke sensitiviteit.

Voor haar vormt The White Door Studio een licht overgoten ruimte waar geluk geen state of mind maar een state of zijn, is. Sarah’s toewijding aan haar kunst en haar voorliefde voor items met een verhaal, ademt door in elk esthetisch detail in de studio waarmee ze een ‘home away from home’ creëerde. Sarah is gespecialiseerd in interieur-, food- en still life fotografie & styling en is het creatieve brein achter The White Door Interior. Haar enige doel? Om dat ultieme thuisgevoel te creëren door esthetiek en functionaliteit op haar eigen, bijzondere manier te combineren. Niet bang is om verschillende stijlen te combineren, haar aandacht voor detail en passie voor een breed scala aan (organische) materialen zorgen altijd voor ‘one of a kind’ interieurs. Het beste gedeelte? Elk interieur dat ze maakt, laat altijd ruimte voor toekomstige interpretatie door de eigenaren of gebruikers.