Ons Verhaal

Sarah en Emily reizen sinds 2013 de wereld rond, op zoek naar inspiratie om hun werelden te verrijken. Op zoek naar magie en ankers via zintuiglijke ervaringen. Vanuit The White Door gaan ze met nieuwsgierigheid en zonder te oordelen opzoek naar een lifestyle die verbindt en inspireert. Lees ons verhaal in onze biografie onderaan deze pagina.

 

De studio in Amsterdam West is het thuis van vele vormen van expressie: Een interieur design studio met een intieme workshop ruimte, een veelzijdige daglicht fotoshoot locatie, een betoverende yogastudio om hoofd en ziel te stretchen en tot rust te laten komen. Een thuis voor alles wat je happy maakt en in balans brengt.

 

De opening van de studio markeert het eind van hun hoofdstukken als freelancer en consultant in de corporate wereld en belichaamt hun eigen pad. Door hun jarenlange ervaring in de creatieve en corporate wereld samen te brengen in een ruimte, gaven ze hun vriendschap een gouden rand. De lichtovergoten ruimte en de 240 vierkante meter tellende studio vormde een liefde op het aller- allereerste gezicht. De plek waar zij konden leven en werken volgens hun eigen waarden, een lifestyle die verbindt en inspireert. Dé plek voor een concept store, yoga studio, interieur design studio en fotoshoot locatie in Amsterdam West.

 

Nieuwsgierig en wil je meer te weten komen over de eindeloze mogelijkheden? Of heb je interesse in het huren van dit ‘thuis’ voor iets specifieks? Of wil je graag meer horen over ons verhaal omdat je zelf op een kruispunt staat? Let us know! We vinden het altijd leuk om kennis maken en gaan heel graag aan de slag om al jouw custom-made event/interieur/productie-dromen uit te laten komen.

Lifestyle die verbindt en inspireert

EMILY LEDEBOER

Emily’s roeping bestaat uit evenveel yin als yang energy. Als yogini met een Master’s Degree in Economie, laat ze zich leiden door haar intuïtie en zet ze haar business sense in om de visie van de studio te verspreiden.

Haar eerste kennismaking met yoga vond in New York plaats, waar ze aangetrokken werd door de ‘yogi lifestyle’. Het hielp haar beter in contact te komen met haar diepgewortelde kompas. Haar innerlijke richtinggever die haar helpt te definiëren wat haar happy maakt en welke levenskeuzes haar geluk brengen. In vele opzichten is The White Door het resultaat van deze zoektocht. Een plek en ervaring met eindeloze ruimte om haar nieuwsgierigheid te voeden en haar dromen te manifesteren.

Emily nodigt je uit om samen met haar op de mat te komen staan. Zonder oordeel en met een open mindset om je te leren luisteren naar jezelf. Te accepteren waar je nu staat. Te durven vertrouwen op je intuïtie. Je laten ervaren dat elke stap die je richting je eigen pad zet je meer energie en geeft.

SARAH DISTEL

Sarah’s carrière is best beschreven als zoektocht naar perfectie door imperfectie. Dankzij haar studie op de ‘Willem de Kooning Academy’  – waar ze zich specialiseerde in Lifestyle & Design en fotografie – leerde ze haar scherpe oog voor detail feilloos te combineren met haar artistieke sensitiviteit.

Voor haar vormt The White Door Studio een licht overgoten ruimte waar geluk geen state of mind maar een state of zijn, is. Sarah’s toewijding aan haar kunst en haar voorliefde voor items met een verhaal, ademt door in elk esthetisch detail in de studio waarmee ze een ‘home away from home’ creëerde. Sarah is gespecialiseerd in interieur-, food- en still life fotografie & styling en is het creatieve brein achter The White Door Interior. Haar enige doel? Om dat ultieme thuisgevoel te creëren door esthetiek en functionaliteit op haar eigen, bijzondere manier te combineren. Niet bang is om verschillende stijlen te combineren, haar aandacht voor detail en passie voor een breed scala aan (organische) materialen zorgen altijd voor ‘one of a kind’ interieurs. Het beste gedeelte? Elk interieur dat ze maakt, laat altijd ruimte voor toekomstige interpretatie door de eigenaren of gebruikers.