WORKSHOP RUIMTE AMSTERDAM

 

The White Door Studio in Amsterdam West is het thuis van vele vormen van expressie. Naast dagelijkse yoga- en pilates lessen en fotoshoots, vinden in het weekend regelmatig workshops plaats. De combinatie van bewustzijn en creativiteit maakt het de perfecte workshop ruimte in Amsterdam. Zowel onze eigen teachers als teachers van buitenaf organiseren inspirerende en diepgaande sessies in een scala van onderwerpen.

Een aantal workshops die de afgelopen maanden hebben plaats gevonden zijn Cacao Ceremonies tijdens nieuwe en volle maan door Britta Waechter, Yoga & Ceramics door Tash Richards, Ayurveda workshops door Kim van der Veer, Interieur Manners door Sarah Distel en de Manifest en Goal Setting sessies door Cosmic Living en Florine Duif. De workshops komen met enige regelmaat terug door het groeiende enthousiasme van onze community en vullen de ruimte telkens met nieuwe energie.

Yogastudio
Inspirerende-workshop-ruimte

PRIJS

€125,- per uur excl. btw

€100,- per uur excl. btw bij regelmatige huur

Minimale afname van 2 uur

BESCHIKBAARHEID

Za van 15.00 – 22.00

Zo van 13.30 – 17.30

Buiten deze tijden op aanvraag

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Betaald parkeren voor de deur
  • Water en thee is inbegrepen
  • Sonos speakers zijn aanwezig in elke ruimte
  • Yogamatten en meditatiekussens aanwezig
  • TWD_Algemene_Voorwaarden
cacao-ceremonie-workshop-ruimte
Workshop-ruimte-Amsterdam-West

STUDIO HUREN

De licht overgoten ruimte en de 240 vierkante meter tellende studio is de ultieme plek om te verbinden en te inspireren. De studio beschikt over een lichte en hoge workshop ruimte, een fotogenieke en compleet uitgeruste keuken, een lichte lounge en twee extra kamers, allen met aandacht voor detail ingericht. Een studio met een scala van mogelijkheden waar je je direct thuis voelt. Wij staan open voor alle soorten workshops mits ze bij onze filosofie aansluiten en een verdiepend en inspirerend karakter hebben. Uit ervaring weten wij dat workshops het beste aanslaan wanneer er meerdere sessies worden gepland, zodat er ruimte is om de workshop te laten groeien. Daarnaast is het mogelijk, indien relevant, om tijdens de workshop je eigen producten te verkopen.

TESTIMONIALS

Inner Beauty Retreat

“Vanaf de eerste workshops die we bij The White Door Studio organiseerden, waren we verkocht. Niet alleen de ruimte is prachtig, ook de service is top en het contact verloopt heel prettig. Emily en Sarah zijn altijd bereid om mee te denken en het is super fijn dat er altijd een host is die ons helpt met opbouwen. We voelden ons hier helemaal thuis, en misschien nog wel belangrijker; voor onze deelnemers geldt hetzelfde. Dikke aanrader!”

Kim van der Veer – Start With Rasa

“Ik weet het nog precies de eerste keer dat ik the White Door Studio binnenkwam. Niet alleen werd ik overvallen door de fijne en zachte energie die er hangt, maar ook door de authenticiteit van de studio en de vrouwen erachter. Er is geen enkele studio in Amsterdam waar ik me zo gedragen en gesteund voel als bij the White Door Studio. Bovendien is alles altijd tot in de puntjes geregeld. Goede hosts, fijne schoonmakers en natuurlijk de te gekke styling. Dat plus een samenwerking die altijd soepel verloopt zorgde ervoor dat ik vanaf het begin al voelde dat ik me heel graag wilde verbinden aan deze oase van creativiteit in hartje Amsterdam. “

stille-workshop-ruimte

Interesse in het huren van de studio voor een workshop?

Via onderstaande button kun je een email sturen met de details van de aanvraag, of vragen of wij telefonisch contact opnemen.

Wij reageren op weekdagen binnen 24 uur.