ONZE FILOSOFIE

ONZE NAAM

The White Door dient als blanco canvas voor iedereen die er (even) onderdeel van is. Via de symbolische Witte Deur betreed je onze witte ruimte. Een die uitnodigt je unieke palet aan kleuren en ideeën mee te nemen. Een waarin inspiratie en visualisatie vrij spel krijgen. Een die zowel in letterlijke als figuurlijke zin een deur is naar meer bewustzijn.

 

EEN RUIMTE OM TE INSPIREREN EN CREËREN

The White Door Studio is dienend aan elke vorm van inspiratie. Een serene, warme, inspirerende ruimte in Amsterdam West waar de liefde voor esthetiek en hoge kwaliteit in elk detail voelbaar is. Het is de plek waar we samenkomen, verbinden met onszelf en waar nieuwe ontmoetingen persoonlijke groei aanwakkeren. Onze filosofie wordt geleefd door hen die de vrijheid voelen in onze fysieke studio hun dromen tot leven te wekken.

 

ONZE COMMUNITY

Onze community groeit al vanaf het allereerste begin, sinds de opening van onze deuren in 2018. Sarah, verantwoordelijk voor het interieurdesign, legde hiervoor de basis door een studio te ontwerpen waar men zich veilig voelt om zichzelf te zijn. Een studio waar een serene rust heerst en die tegelijkertijd uitnodigt tot verbinding. Verbinding met jezelf en anderen. Emily heeft vanuit die basis samen met haar team het hart gevormd van onze community. Inspirerende teachers, loyale members en toegewijde hosts die aan gaan van de hustle en bustle van de stad en in diepe verbinding staan met zichzelf. Een community die aanmoedigt te ontdekken wat jou beweegt en die elkaar inspireert door zijn of haar eigen pad te bewandelen.

 

STUDIO ZELF ERVAREN

Niet eerder binnen geweest? Wij nodigen je met veel liefde uit om een keer deel te nemen aan een van onze yogalessen of om aan te komen waaien wanneer onze concept store geopend is. Zo krijg je in alle rust de kans om te verkennen wat The White Door Studio jou kan brengen en misschien zelfs wel andersom?

 

MEMBER WORDEN

Betoverd en word je graag member? Dit geeft je naast een gevarieerd aanbod van yoga- en pilates lessen ook toegang tot onze maandelijkse community events en wekelijkse special classes. Beide geïnspireerd door de diepere practices van onze teachers, gegrond in eeuwenoude wijsheden en verwoven met uitgebreide feisty brunches en gatherings.

 

STUDIO BOEKEN

Op zoek naar een veelzijdige studio voor een foto- of videoshoot? Of misschien een inspirerende plek om een creatieve brainstorm te hosten? Behoefte aan een teambuilding sessie met yoga en meditatie, of zoek je andere manieren om je creativiteit – of dat van je team – te vergroten of aan te boren door middel van een workshop? Onze space is jouw space en onze studio is te huur als zowel foto-, video- en event studio in combinatie met onze esthetische keuken en yoga faciliteiten.

ONZE STUDIO

Een serene oase middenin de hustle and bustle van de stad, een verborgen tuin met een myriad aan mogelijkheden. Een creatieve- en yoga studio, een hub waar de opties om nieuwe dingen te doen ontstaan, eindeloos zijn.