ONZE FILOSOFIE

ONZE NAAM

De Studio dient als een blanco canvas voor elke artiest en bezoeker die er (even) onderdeel van is. Via onze symbolische Witte Deur betreed je onze witte ruimte. Een ruimte waar elke gast aangemoedigd wordt om haar unieke kleuren en ideeën mee te nemen. Een ruimte waar we hem of haar trachten te inspireren en aanmoedigen te visualiseren. Onze filosofie wordt geleefd wanneer iemand voelt dat hij zijn of haar dromen tot leven mag wekken.

 

EEN RUIMTE OM TE INSPIREREN EN CREËREN

The White Door Studio staat voor elke mogelijke vorm van inspiratie. Een broedplaats waar je wordt gevoed en waar voor elke vorm van creatie ruimte is. Een plek waar samenzijn en delen de hoekstenen vormen en waar nieuwe ontmoetingen worden gezien als het verzilveren van persoonlijke groei. The White Door is niet alleen een letterlijke, maar ook figuurlijke deur die een wereld aan nieuwe ontdekkingen opent.

 

ONZE COMMUNITY

De community van The White Door is ontstaan sinds de opening in september 2018. Sarah, verantwoordelijk voor het interieur design, heeft de basis gelegd door een studio te ontwerpen waar men zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Een studio waar rust heerst en die tegelijkertijd uitnodigt de persoon naast je uit nieuwsgierigheid aan te spreken. Emily heeft samen met haar team van 10 teachers op deze basis een community gebouwd met members die wekelijks de studio bezoeken. Waar men in eerste instantie binnenkwam voor een yogales, zijn zij inmiddels vaker in de studio te vinden. In workshops of een privé cacao ceremonie, maar ook voor professionele fotoshoots en verschillende teambuilding events.

 

STUDIO ZELF ERVAREN

Nog nooIt bij ons binnen geweest? Wij nodigen je uit om deel te nemen aan een van onze yogalessen. Om binnen te lopen op woensdag tussen 10.00 en 17.00 wanneer de deuren van onze concept store zijn gepend. Om de studio in het echt te zien en te ervaren of de energie in The White Door Studio je aanspreekt.

ONZE STUDIO

Een serene oase middenin de hustle and bustle van de stad, een verborgen tuin met een myriad aan mogelijkheden. Een creatieve- en yoga studio, een hub waar de opties om nieuwe dingen te doen ontstaan, eindeloos zijn.