Interieur Design Pakketten

The White Door Interior creëert interieur- en stylingconcepten voor particulaire woningen, foto- en videoshoots, winkels en evenementen

Sarah’s interieurontwerp is voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van een creatief baken van inspiratie, bijeengehouden door vier muren. Ontdek de inspiratie die schuilt in het vinden van de perfecte partner in interieurdesign. De hulp die je zoekt bij het creëren van een eigen ruimte, waarin alles past wat goed is in jouw wereld.

Wil + The People

Ik heb Sarah ingeschakeld om samen mijn kantoor aan huis in te richten. Ik wilde het zo graag goed doen omdat het een plek is met meerdere functies. Daardoor liep ik volledig vast door keuzestress. Sarah kwam met een prachtig organisch ontwerp waar ik zelf nooit aan gedacht had, het past helemaal bij mijn merk en het doel van de kamer. Sarah is ontzettend creatief en origineel en heeft veel oog voor detail, we werken echt samen en het proces voelt moeiteloos. Ik kan niet wachten om het straks te laten zien aan iedereen.

0 1. K L E U R A D V I E S  –  € 2 5 0 incl. btw

Een afspraak in jullie nieuwe woning of online, waarbij ik jou/jullie help met het samenstellen van een kleuren pallet voor jouw/jullie woning. afgestemd op jouw/jullie wensen en dromen. Hierbij houd ik rekening met de ligging van de ruimte en zorg ik ervoor dat door middel van kleur de sterke punten van de ruimte benadrukt worden. Ik zal dit via een online meeting aan je/jullie toelichten.

0 2 . I N T E R I E U R  B R A I N S T O R M S E S S I E  K L E I N – € 2 0 0 incl. btw

Je hebt je droomhuis gevonden. De volgende stap is om dat ultieme thuisgevoel te creëren door esthetiek en functionaliteit te combineren. Jullie zijn je bewust van je wensen, maar lopen nog tegen een aantal punten aan met betrekking tot de inrichting van jouw/jullie woning.

In 2 uur kunnen we goed ingaan op jouw vraag. Wanneer je meer vragen hebt dan mogelijk is in één sessie kunnen we altijd een vervolgafspraak maken voor nog een sessie. Het interieuradvies vindt plaatst in mijn studio, The White Door Studio of via een online meeting.

0 3 . I N T E R I E U R  B R A I N S T O R M S E S S I E  U I T G E B R E I D – € 4 0 0 incl. btw

Je hebt je droomhuis gevonden. De volgende stap is om dat ultieme thuisgevoel te creëren door esthetiek en functionaliteit te combineren. Jullie zijn je bewust van je wensen, maar lopen nog tegen een aantal punten aan met betrekking tot de inrichting van jouw/jullie woning.

Afspraak op locatie waarbij we binnen 2 uur samen kijken naar jouw wensen en ideeën. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden van jouw ruimte, denk hierbij zowel aan kleur- als stylingadvies, het indelen van de ruimte, een dosis inspiratie, oplossingen en tips. Na dit inspirerende gesprek kun je zelf aan de slag. Van mij ontvang je na afloop een overzicht van alle besproken punten.

0 4 . I N T E R I E U R A D V I E S  –  V a n a f  € 8 0 0 incl. btw

Een afspraak op locatie waarna ik aan de hand van jouw wensen en ideeën een moodboard maak en een kleur- en materialenplan. We kijken hierbij ook naar de indeling van de ruimte. Wanneer je enthousiast bent zoek ik bijpassende meubels en accessoires die het huis tot een thuis zullen maken. Ik voorzie jou/jullie na onze afspraak van op maat gemaakt plan waar je/jullie zelf mee aan de slag kunt/kunnen. Dit plan zal ik via een online meeting aan je toelichten.

Wat kan je van mij verwachten :

  • Een Kleur- en materialenplan
  • Een Moodboard
  • De Indeling van de ruimte
  • Een dosis inspiratie, oplossingen en tips

0 5 . I N T E R I E U R S T Y L I N G  –  V a n a f  € 1 2 0 0 incl. btw

Wil je graag dat ik je bij alles ondersteun? Dat kan! Dan is dit het meest uitgebreide pakket dat ik aanbied. Wat kan je van mij verwachten :

  • Een Kleur- en materialenplan
  • Een Moodboard
  • De Indeling van de ruimte
  • Een dosis inspiratie, oplossingen en tips
  • Shoplist en hulp bij het aankopen ervan
  • Uitvoering en styling van de ruimte

Wil je meer weten of wil je graag samenwerken? Stuur een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Boek een interieur design consult