Interieur Design Amsterdam

Ontdek de waarde die schuilt in het vinden van de perfecte partner in interieurdesign

The White Door Interior creëert interieur- en stylingconcepten voor particulaire woningen, foto- en videoshoots, winkels en evenementen

Sarah’s interieurontwerp is voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van een creatief baken van inspiratie, bijeengehouden door vier muren. Ontdek de inspiratie die schuilt in het vinden van de perfecte partner in interieurdesign. De hulp die je zoekt bij het creëren van een eigen ruimte, waarin alles past wat goed is in jouw wereld.

Wat je kan verwachten

Esthetiek + Functionaliteit

Mijn intentie is voor jou/jullie het ultieme thuis gevoel te creeeren door esthetiek en functionaliteit hand in hand te laten gaan

Aandacht voor detail

Ik kijk met een scherp oog voor detail naar elk element, om ervoor te zorgen dat jouw/jullie stijl terug komt in de kleinste dingen

Persoonlijk

ik creeer een plek waar het eindresultaat zo af voelt dat ik er zelf ook zou willen wonen

TESTIMONIALS

Wil + The People

Ik heb Sarah ingeschakeld om samen mijn kantoor aan huis in te richten. Ik wilde het zo graag goed doen omdat het een plek is met meerdere functies. Daardoor liep ik volledig vast door keuzestress. Sarah kwam met een prachtig organisch ontwerp waar ik zelf nooit aan gedacht had, het past helemaal bij mijn merk en het doel van de kamer. Sarah is ontzettend creatief en origineel en heeft veel oog voor detail, we werken echt samen en het proces voelt moeiteloos. Ik kan niet wachten om het straks te laten zien aan iedereen.

TESTIMONIALS

Mariette, Make Love Work

Bedankt voor de geweldige samenwerking. Het was zo leuk dit samen te doen. Knap hoe je dit project hebt begeleid. Jij bent leidend geweest in de interieuradviezen: toch voelt het voor mij alsof we het eindresultaat samen als team hebben gecreëerd. Waardoor alles heel ‘eigen’ voelt. En ik meer zelfvertrouwen + kennis/feeling/inzicht heb gekregen in interieurontwerp.

Wil je meer weten of wil je graag samenwerken?

We nodigen je graag uit voor een kopje thee of koffie om alle mogelijkheden te bespreken. Een interieur design consult begint vanaf €100 per uur.

Boek een interieur design consult