Interieur Design Amsterdam

The White Door Interior creëert interieur- en stylingconcepten voor particulaire woningen, foto- en videoshoots, winkels en evenementen

Sarah’s interieurontwerp is voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van een creatief baken van inspiratie, bijeengehouden door vier muren. Zij en Emily weten nu dat een gevoel van verbondenheid kan voortkomen uit een ruimte die uitstraalt wie je bent en dit zouden ze graag aan anderen aanbieden.

Ontdek de inspiratie die schuilt in het vinden van de perfecte partner in interieurdesign. De hulp die je zoekt bij het creëren van een eigen ruimte, waarin alles past wat goed is in jouw wereld.

Groene Oase

De kenmerkende interieurstijl van Sarah draait om haar speurtocht naar stukken die een eigen verhaal koesteren. Prachtige items die hun gewicht dragen in zowel schoonheid, functionaliteit als geschiedenis. Haar studies Lifestyle & Design en Fotografie aan de Willem De Kooning Academie maakten van haar een sterk conceptueel creatief denker. Als gevolg hiervan komen complete interieur designs vanzelf als Sarah een (nieuwe) ruimte betreedt.

Hoewel haar jarenlange werk als fotograaf en lifestyle, food- en interieur styliste haar een zwaargewicht hebben gemaakt, werkt Sarah altijd samen met een interieurarchitect om het volledige technische en esthetische potentieel van elk interieur te bereiken

Daglicht studio huren
Fotogenieke ruimte

Haar doel? Om dat ultieme thuisgevoel te creëren door esthetiek en functionaliteit op haar eigen, bijzondere manier te combineren. Niet bang om verschillende stijlen te combineren, haar aandacht voor detail en passie voor een breed scala aan oude en nieuwe (organische) materialen zorgen altijd voor ‘one of a kind’ interieurs.

Het beste gedeelte? Elk interieur dat ze creëert, laat altijd ruimte voor toekomstige interpretatie door de eigenaren of gebruikers. Wil je meer weten of wil je graag samenwerken? We nodigen je graag uit voor een kopje thee of koffie om alle mogelijkheden te bespreken. Een interieur design consult begint vanaf €85 per uur (ex. btw)

Boek een interieur design consult