Interieur Design Amsterdam

Sarah’s interieurontwerp is voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van een creatief baken van inspiratie, bijeengehouden door vier muren. Zij en Emily weten nu dat een gevoel van verbondenheid kan voortkomen uit een ruimte die uitstraalt wie je bent en dit zouden ze graag aan anderen aanbieden.

Ontdek de inspiratie die schuilt in het vinden van de perfecte partner in interieurdesign. De hulp die je zoekt bij het creëren van een eigen ruimte, waarin alles past wat goed is in jouw wereld.

De kenmerkende interieurstijl van Sarah draait om haar speurtocht naar stukken die een eigen verhaal koesteren. Prachtige items die hun gewicht dragen in zowel schoonheid, functionaliteit als geschiedenis. Haar studies Lifestyle & Design en Fotografie aan de Willem De Kooning Academie maakten van haar een sterk conceptueel creatief denker. Als gevolg hiervan komen complete interieur designs vanzelf als Sarah een (nieuwe) ruimte betreedt.

Hoewel haar jarenlange werk als fotograaf en lifestyle, food- en interieur styliste haar een zwaargewicht hebben gemaakt, werkt Sarah altijd samen met een interieurarchitect om het volledige technische en esthetische potentieel van elk interieur te bereiken

Haar doel? Om dat ultieme thuisgevoel te creëren door esthetiek en functionaliteit op haar eigen, bijzondere manier te combineren. Niet bang om verschillende stijlen te combineren, haar aandacht voor detail en passie voor een breed scala aan (organische) materialen zorgen altijd voor ‘one of a kind’ interieurs.

Het beste gedeelte? Elk interieur dat ze creëert, laat altijd ruimte voor toekomstige interpretatie door de eigenaren of gebruikers.

Wil je meer weten of wil je graag samenwerken? We nodigen je graag uit voor een kopje thee of koffie om alle mogelijkheden te bespreken.

O P T I O N  1 :  S T Y L I N G  C O N S U L T

Fee: €325 (VAT excluded)

+ RESIDENTIAL LIST

During an extensive interview we discuss living wishes and styles. Preferably in the new apartment.

+ MOODBOARD

The atmosphere and style that I envisage for your interior design is visualized with different atmospheric images.

Amount of hours: 5

O P T I O N  2 :  I N T E R I O R  S T Y L I N G  C O M P L E T E

Fee: €65 per hour (VAT excluded)

Amount of hours: on subsequent calculation

+ RESIDENTIAL LIST

During an extensive interview we discuss living wishes and styles.

+ MOODBOARD

The atmosphere and style that I envisage for your interior design is visualized with different atmospheric images.

+ LAY-OUT

The best lay out makes your space feel comfortable, at home, functional and with good routing.

+ COLOUR

We create a colour board with basic colors and accent colors, that will suit your personality and personal wishes.

+ MATERIALS

We create a material board for the materials that will we use for floors, walls and furniture.

+ WINDOW CLOTHING

We investigate which window cover fits nicely with the design and style of the house.

+ FURNITURE

What kind of new furniture and accessories fit nicely with the design. Which furniture remains and which may be replaced.

+ SHOPPING LIST

A shopping list can be created with the new furniture and accessories. It is also possible to outsource the purchase. It relieves you in the process and where possible I can often also offer attractive discounts.

Send message