FOTOSTUDIO HUREN

Een unieke fotoshoot locatie in Amsterdam West

 

The White Door is een unieke fotoshoot locatie met daglicht van 240 m2 in Amsterdam West. De licht overgoten witte lounge van 35m2 met originele garagedeuren en granieten counter biedt toegang tot de loft via een zwarte stalen pui. De loft van 140m2 met kunstzinnige groene muren, witte gietvloer en grote dakramen beschikt over een compleet uitgeruste keuken met marmer werkblad en koper accenten. De aparte kamer is toegankelijk via de loft, afgescheiden met oude houten paneeldeuren uit de 19e eeuw. De kamer beschikt over een authentieke houten vloer, lichte al fresco muren, is uitgerust met wastafel en douche voorzien van terrazzo tegels en zwarte kranen. Het gehele pand is uitgerust met hoge plafonds van 3,40m.

 

PRIJS

€119,- per uur excl. btw

 

BESCHIKBAARHEID

Ma – Vr van 10.00u – 17.00u

Buiten deze tijden op aanvraag

 

HUISREGELS & ANNULERINGSVOORWAARDEN

TWD_Fotostudio_Algemene_Voorwaarden

TWD_Fotostudio_Annuleringsvoorwaarden

Fotoshoot locatie Amsterdam West
Daglicht studio huren

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Betaald parkeren voor de deur

 

  • De locatie is gelegen op de begane grond

 

  • Gemakkelijk laden en lossen via 2,5 meter brede garagedeuren

 

  • Koffie en thee is inbegrepen

 

  • Prijs bij teams > 10 is maal 1,5

OVER DE STUDIO

De studio in Amsterdam West is het thuis van vele vormen van expressie: Een interieur design studio met een intieme workshop ruimte, een veelzijdige daglicht fotoshoot locatie, een betoverende yogastudio om hoofd en ziel te stretchen en tot rust te laten komen. Een thuis voor alles wat je happy maakt en in balans brengt. Nieuwsgierig en wil je meer te weten komen over de eindeloze mogelijkheden? Of heb je interesse in het huren van dit ‘thuis’ voor iets specifieks? Let us know! We gaan heel graag aan de slag om al jouw custom-made event/interieur/productie-dromen uit te laten komen.

Unieke fotostudio te huur

TESTIMONIALS

José Spaans – Styliste

‘Wat een prachtige plek. Ik mocht als stylist de studio huren als fotoshoot locatie voor het tijdschrift Happinez. Echt heerlijk werken in deze groene oase in de stad. Alles is hier met zorg uitgekozen; de unieke kleur groen, mooie planten en alle items die er staan. Overigens is alles ook nog eens te koop. En dan nog het prachtige licht, de parkeerruimte voor de deur en als we wilden een yoga-lesje na afloop. Dank Emily & Sarah, we komen graag nog eens!’

Kim de Vries – Fotografe

“Mijn klanten en ik ervaren The White Door Studio als veel meer dan alleen een locatie voor een fotoshoot. De ambiance, de geur, de kleuren, het geluid… Het draagt allemaal bij aan het perfect starten en verlopen van de shoot. Emily verwelkomd, laat alles zien, zet heerlijke thee en is een fijne host. De ruimte is licht, divers en multi-inzetbaar! Ik kom er graag!”

EEN IMPRESSIE VAN DE RUIMTE

Fotoshoot locatie Amsterdam West
Interieur design
Amsterdam West

Fotostudio Amsterdam
Urban Jungle
Oog voor detail

Staatsliedenbuurt Amsterdam
Fotogenieke ruimte
Groene Oase

Hoge plafonds
Binnenlocatie Amsterdam huren

STUDIO HUREN

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • :