Frequently Asked Questions

Algemene voorwaarden

Lees onze volledige algemene voorwaarden hier

 

Over de lessen

 

In welke taal worden de lessen gegeven?

Al onze lessen worden in het Engels gegeven

 

Ik heb nog nooit of minder dan 5 keer yoga gedaan, met welke lessen kan ik beginnen?

In principe mag je alle lessen meedoen, met uitzondering van Intense Vinyasa. Wat belangrijk is, is dat je jezelf tijdens de les de ruimte geeft om te oefenen. Om te leren hoe de verschillende poses in elkaar zitten. Na een aantal keer zal je de logica gaan voelen en steeds meer in de flow kunnen intappen. Stel vooral vragen aan de teacher voor of na de les als iets je niet helemaal duidelijk is.

 

Ik ben nog nooit bij jullie geweest, wat moet ik zelf meenemen?

Trek kleding aan waarin je je goed kan bewegen. Daarnaast mag je je eigen items meenemen maar het hoeft niet. Wij hebben alles wat je nodig hebt tijdens de les zoals yogamatten, meditatiekussens, bolsters, blokken en oogkussentjes.

 

Wat voor soort lessen geven jullie?

Op deze pagina kun je alles lezen over de verschillende lessen die we geven. De teachers leggen hun eigen persoonlijkheid in hun les. Hierdoor kan de intensiteit en focus per teacher verschillen.

 

Welke teachers geven er bij jullie les?

Wij werken met een vast team teachers die allemaal in hun eigen stijl de les geven. Het fijnst is om bij hen allemaal een les te proberen om aan te voelen wie je op welk moment het beste aanspreekt. Op deze pagina lees je meer over wie ze zijn.

 

Over de abonnementen

 

Wanneer ben ik een member?

Je bent een member wanneer je een van de volgende items hebt gekocht: Unlimited Yearly Membership, Unlimited Monthly Membership, Weekly Membership of een 10 Class Pass.

 

Wat zijn de voordelen van member worden?

Wanneer je member wordt maak je deel uit van onze community en leren de teachers je goed kennen. Daarnaast kun je de Deep Dive lessen van 1,5 uur volgen, krijg je 10% korting op workshops en 10% korting op alle items in onze concept store.

 

Hoe werkt het unlimited monthly unlimited precies?

Met een monthly unlimited kun je maandelijks ongelimiteerd lessen volgen. Je kan het abonnement op elke dag van de maand starten. De prijs van het abonnement is €65,- per maand. Dit wordt aan het begin van de periode afgeschreven totdat je je abonnement zelf in je online account opzegt. 

 

Hoe werkt het unlimited yearly membership precies?

Met een yearly unlimited kun je een jaar lang ongelimiteerd lessen volgen. Je kan het abonnement op elke dag van het jaar starten. De prijs van het abonnement is €699,- per jaar. Dit wordt aan het begin van de periode afgeschreven, totdat je je abonnement zelf in je online account opzegt. 

 

Hoe werkt het weekly membership precies?

Met een weekly membership kun je per maand 4 lessen volgen. Je kan zelf kiezen hoe je deze lessen verspreidt. 1 per week of de ene week vaker en de andere week niet, bijvoorbeeld door vakantie. Je kan het abonnement op elke dag van de maand starten. De prijs van het abonnement is €39,- per maand. Dit wordt aan het begin van de periode afgeschreven totdat je je abonnement zelf in je online account opzegt. 

 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden van een abonnement?

Je abonnement kun je zelf stopzetten in je online account. Doe kan tot maximaal 10 dagen voor het einde van de lopende periode, zodat de afschrijving van de komende periode niet al in gang wordt gezet. 

 

Kan ik mijn abonnement pauzeren?

Ja, je kan je abonnement pauzeren voor een bepaalde periode van minimaal 21 dagen. Wanneer je bijvoorbeeld een lange reis gaat maken of (hoog) zwanger bent en weet dat je voor een periode geen lessen wil volgen. Geef dit minstens 7 dagen voor de ingang van de datum dat je je abonnement wil pauzeren aan door een mail te sturen naar info@thewhitedoorstudio.nl. 

 

Over de studio

 

Kan ik bij jullie douchen?

Ja, vergeet niet zelf een handdoek mee te nemen!

 

Hebben jullie kluisjes?

Nee, maar de kleedkamers zijn niet toegankelijk tijdens de les. Je mag waardevolle items altijd aan de host in bewaring geven.

 

Kan ik de studio ook voor een fotoshoot huren?

Ja zéker! Op deze pagina lees je daar meer over. Members krijgen tevens 10% korting op de huur

 

Kan ik de studio ook voor een privé event of een event van mijn werk huren?

Ja zéker! Op deze pagina lees je daar meer over. Members krijgen tevens 10% korting op de huur

 

Ik ben mijn huis aan het inrichten en jullie stijl spreekt me aan, kunnen jullie me helpen?

Sarah Distel, een van de founders van de studio, is verantwoordelijk voor het interieur design van de studio. Op de deze pagina lees je op welke manieren zij je kan helpen bij het inrichten van je huis/ je kantoor of bedrijfsruimte.