EVENT LOCATIE HUREN

 

The White Door Studio is een inspirerende event locatie in het centrum van Amsterdam. Een oase van rust waar bewustzijn en creativiteit samen komen. De ruime loft met zijn hoge plafonds en daklichten vormen de uitgelezen plek voor events en productlanceringen. De studio beschikt over een fotogenieke en compleet uitgeruste keuken, een lichte lounge en twee extra kamers, allen met aandacht voor detail ingericht. Een studio met een scala van mogelijkheden waar je je direct thuis voelt.

 

PRIJS

€125,- per uur excl. btw

 

CAPACITEIT

max. 30 personen

 

BESCHIKBAARHEID

Ma – Do van 10.00u – 17.00u

Vr van 10.00 – 22.00

Za van 15.00 – 22.00

Zo van 13.30u – 17.30u

Buiten deze tijden op aanvraag

Event locatie Amsterdam West

Fotograaf : Jeannette Huisman

Rituals productlancering

Succesvol event

Fotograaf : Slow Escapes

Slow Escapes dayretreat

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Daglicht via onze dakramen in de ruime groene loft
  • Daglicht via de ramen in de lichte lounge en kamers
  • Betaald parkeren voor de deur
  • De locatie is gelegen op de begane grond
  • Gemakkelijk laden en lossen via 2,5 meter brede garagedeuren
  • Water en thee is inbegrepen
  • Sonos speakers zijn in elke ruimte aanwezig

 

HUISREGELS & ANNULERINGSVOORWAARDEN

TWD_Events_Algemene_Voorwaarden

TWD_Events_Annuleringsvoorwaarden

 

TESTIMONIALS

Lisa Stel – Lisa Goes Vegan

The White Door Studio is een prachtige studio met een hele fijne sfeer. Vorig jaar heb ik hier mijn kookboek gelanceerd wat een groot succes was. Alles was tot in de puntjes verzorgd, Sarah en Emily zijn ontzettend gastvrij en denken graag mee om jouw event tot een groot succes te maken. Een aanrader!

Sophie Eats – Cateraar

‘Cateren bij the White Door Studio is absoluut geen straf. In hun prachtige, lichte open keuken, die voorzien is van moderne apparatuur, komen de kleuren van smaken van onze gerechten mooi naar boven. De interactie tussen de open keuken en gasten draagt bij aan een gezellige event sfeer. Na 2 jaar samenwerken in de White Door Studio cateren wij er altijd nog erg graag!’

OVER DE STUDIO

De studio in Amsterdam West is het thuis van vele vormen van expressie: Een fotogenieke event locatie, een interieur design studio met een intieme workshop ruimte, een inspirerende daglicht fotoshoot locatie en een betoverende yogastudio om hoofd en ziel te stretchen en tot rust te laten komen. Een thuis voor alles wat je happy maakt en in balans brengt. Nieuwsgierig en wil je meer te weten komen over de eindeloze mogelijkheden? Of heb je interesse in het huren van dit ‘thuis’ voor iets specifieks? Laat het ons weten! We gaan heel graag aan de slag om al jouw custom-made event/interieur/productie-dromen uit te laten komen.

 

TESTIMONIAL

Rituals Cosmetics

In 2019 hebben wij een perslancering georganiseerd in The White Door Studio. De locatie past qua interieur en sfeer erg goed bij ons merk. Wij hoefden daardoor weinig aan aankleding te doen, maar kregen ook voldoende ruimte om hier en daar wat aanpassingen te doen. Sarah en Emily dachten graag mee en hielpen ons waar nodig. Kortom, een fijne samenwerking en een succesvol event!

Event locatie Amsterdam

Fotograaf : Jeannette Huisman

Rituals productlancering

EEN IMPRESSIE VAN EERDERE EVENTS

Diner-Locatie-Amsterdam
Fijne sfeer
Workshop-Ruimte-Yoga
Samenkomen
Tafel-Styling-Diner
Diner-Food-Styling
Thee-Ceremonie-Amsterdam
Gathering-Amsterdam-Eten
Yoga-Meditatie-Singing-Bowls

Interesse in het huren van de studio voor een event?