Concept Store Amsterdam

Een plek om te inspireren en te verwonderen. Om schoonheid te creëren. Een plek om te delen en om te ontvangen. In onze concept store verkopen we een mix van design en handgemaakte stukken.

Elke woensdag zijn onze deuren geopend, kom langs en loop rond, plan een interieur design gesprek in, koop je yoga toolkit of dat ene speciale cadeau.

 

Open op woensdag van 10u tot 17u

TWD_Interieur 2 (1)
concept-store-amsterdam-west

Onze collectie bestaat uit handgemaakte items, wollen tapijten, de fijnste parfums, allerlei keramiek, kristallen, kaarsen, kandelaars, daybedden, met aandacht gekozen meubels, spreien, kussens, postcards en prints.

Naast de “met de hand geselecteerde” unieke vondsten, verkopen we ook producten van designermerken zoals: Que Onda Vos, Lappalainen, Elle La, Nordal, Hubsch, House Doctor, Cottoncake, Madriguera Workshop, Indi & Me, Tiny Stories, Liefke Magazine, Rock Your World, Insight Stones, Studio Noos.

 

concept-store-amsterdam-west
Bildschirmfoto-2020-03-31-um-18.18.01-w855h425@2x

Verleidelijk, oogstrelend. Van de gecureerde items tot het licht en alle betoverende details of de kleurige harmonie; The White Door Studio manifesteert jouw energie en die van ons. Een hernieuwd gevoel van balans. Wil jij dit thuis ook? Vanuit onze interieur studio creëren we voorstellen voor thuis.

Elk item in onze studio is met liefde gekozen en gecureerd om ons verhaal – maar ook dat van jou te matchen. Om die reden is elk item in onze studio te koop.

TWD_Interieur 3
TWD_Interieur 18 (1)

We zijn altijd op zoek naar one-of-a-kind schatten met een ziel. Items die perfect zijn in hun imperfectie. Gemaakt op inspirerende manieren, met bijzonder texturen of items die hun basis ontlenen aan de principes van Wabi-sabi.