Concept Store Amsterdam

The White Door Studio is een community. Een plek om geïnspireerd te raken en verwonderd te zijn. Daarmee is onze studio vooral een plek om te delen. Te delen waar we geïnspireerd door worden, wat ons blij maakt en waar ons hart sneller van gaat kloppen. Met deze reden verkopen we in onze Concept Store Amsterdam alleen maar items die we zelf zouden willen krijgen en vooral willen geven.

Mooie items, met liefde gemaakt en een goed doordacht verhaal maken je blij. Vandaag en alle andere dagen na vandaag. Bij ons vind je designstukken uit een speciale reeks, tot handgemaakte, unieke stukken en bijzonder textiel met altijd één criterium: dat ze one-of-a-kind zijn.

Elke woensdag ben je welkom om zelf een kijkje te komen nemen en je te laten inspireren in onze concept store. Loop binnen voor een fijne yoga toolkit voor thuis of dat ene persoonlijke cadeau, of maak een afspraak met Sarah voor je eigen interieur design.

Elke woensdag zijn we open van: 10h00 tot 17h00

TWD_Interieur 2 (1)
concept-store-amsterdam-west

Onze collectie

Onze collectie bestaat uit unieke, handgemaakte items. Rijke, wollen tapijten, fijne parfums en een brede keur een keramiek. Kristallen, kaarsen, daybedden en met aandacht gekozen meubels. Een selectie van spreien, kussens, postcards en prints. Stuk voor stuk items waarvan we hopen dat ze ons net zo blij maken als jullie.

 

Onze merken

Of je nu iets zoekt om te geven of voor jezelf: naast onze handgecureerde vondsten, verkopen we ook items van designermerken als: Que Onda Vos, Lappalainen, Elle La, Nordal, Hubsch, House Doctor, Cottoncake, Madriguera Workshop, Indi & Me, Tiny Stories, Liefke Magazine, Rock Your World, Insight Stones, Studio Noos, Vestingh Paint

Omdat ze zo goed bij ons passen en we verliefd zijn op wat ze uitstralen.

concept-store-amsterdam-west
face plate

Interieur design

Verleidelijk, oogstrelend. Van de items die we verkopen, onze kleuren voorkeuren tot elk ander detail in onze studio; Onze concept store Amsterdam manifesteert jouw energie en die van ons. Balans door simpelweg in een ruimte te ‘zijn’. Ben jij ook op zoek naar dit gevoel in je eigen huis? Onze interieurstudio denkt graag met je mee.

Neem contact op met onze interieur designer

Elk item is te koop

Elk item in onze studio is met liefde gekozen en gecureerd om ons verhaal – maar ook dat van jou te matchen. Om die reden is alles wat je bij ons om je heen ziet, te koop. Items die wonderschoon en perfect zijn in hun imperfectie. Wabi-sabi at its best. 

TWD_Interieur 3

Onze huidige collectie

Smudge bowl
face plate
Incense houder
Incense
L'EAU DE PARFUM 50 ML NOMADE NOIR
Still Incense Burner
Pillow Cotton
L'EAU DE PARFUM 10 ML SOFT SENCHA
Pillow natural dye
Gingko Wallhanging
Yoga deken
Cappuccino kopje
Matcha Japan Ceremonie
Vaas keramiek Bloem
Lappalainen Brass Mobile
Meditatie kussen yoga
Saladeschaal groen Marokko
Studio Noos
Kokos hout steen
Mom bag