TWD x The Astro Mama Club

Hebben we je ooit verteld over de prachtige Sophie van The Astro Mama Club? Je leert het nieuwste lid van onze cirkel kennen via een reeks podcasts die ze zal hosten. De Franse Sophie, die haar tijd deelt tussen Parijs, Londen, Amsterdam, Barcelona en een mooi Grieks eiland dat ze thuis noemt, zal onze gids zijn door het universum van sterren. Door haar Astro Mama-podcasts verzamelt ze een wereldwijde gemeenschap in de hoop verrijking, inspiratie en informatie te bieden over de belangrijkste energieën die astrologie op een eenvoudige, bescheiden en vooral leuke manier weergeeft. Ze helpt ons bij het identificeren van de juiste tijden om kansen te grijpen en om ons voor te bereiden wanneer het moeilijker is. Het draait allemaal om een verbinding met de kosmos en elkaar! it is so much fun!

Wil je dieper in astrologie duiken? Bekijk The Astro Mama Club en neem contact op met Sophie voor een persoonlijk consult.

HOROSCOOP

Je sterrenbeeld beïnvloedt je persoonlijkheid. Astrologie bestudeert de interactie tussen planeten, sterren en karakters. Een horoscoop lezing wordt gebruikt om iemands karakter te interpreteren en voorspellingen te doen over zijn of haar toekomst. Beluister hieronder de podcast die over jouw sterrenbeeld gaat om zo meer inzicht te krijgen in jezelf. Elke 20e van de maand, behandelt Sophie een nieuw sterrenbeeld.

T H E  A S T R O  N E W S

Elke twee weken geeft Sophie ons een update over de huidige planetaire bewegingen en wat de sterren voor ons in gedachten hebben.